Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση τους.

   Ελαιόλαδο Βιολογικό Έξτρα Παρθένο (Demeter) Δήμα 5L

   (0) Reviews
   63,00 €

   Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μαζεύετε 63 πόντους. Οι 63 πόντοι μετατρέπονται σε κουπόνι αξίας 1,58 €.

   με ΦΠΑ
   Κατόπιν Παραγγελίας

   Ποικιλιές Ελιάς: Μανάκι και Κορωνέϊκη

   Παραγωγή: Ελεγχόμενη ποσότητα

   Συγκομιδή: Από τον Οκτώβριο  μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 

   Οξύτητα: Μέγιστη οξύτητα 0,3%

   Χρώμα: Χρυσοπράσινο

   Γεύση: Έντονα φρουτώδης, εξισορροπημένη & ευχάριστη γεύση

   Εκτός αποθέματος
   0 τεμάχια
   Ποσότητα

   Τελευταία φορά που αυτό το προϊόν προστέθηκε σε καλάθι: 2019-11-27


   Βιολογικοί Ελαιώνες Δήμας: Με πίστη στην παράδοση !!!!
   Οι «Βιολογικοί Ελαιώνες Δήμας» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 5 γενεών, η οποία ασχολείται με την ελαιοκαλλιέργεια, αναδεικνύοντας την τεράστια περιβαλλοντική της σημασία, από τα μέσα του 19ου αιώνα. Η αξία του ελαιόλαδου και της ελιάς είναι βαθιά ριζωμένη στις παραδοσιακές συνήθειες όλης της οικογένειας καθώς η παραγωγή τους ξεκινά από τον Ιωάννη Δήμα στο Ελληνοχώρι Κορινθίας το 1866.
   Η οικογένεια Δήμα έχει ελαιόδεντρα άνω των 150 ετών στα κτήματά της, τα οποία εκτός από την ιστορική τους σημασία, συμβάλουν στην ομορφιά του τοπίου, στη βιοποικιλότητα, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υγιεινή διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου. Καθημερινό στόχο αποτελεί η ανάδειξη της ποιότητας των ελαιοπροϊόντων της Κορινθίας, η οποία γίνεται καλύτερη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην καλλιέργεια, μέσα από τη χρήση μεθόδων που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
   Η ιστορία των βιολογικών και βιοδυναμικών μας καλλιεργειών
   Στο Ελληνοχώρι Κορινθίας, σε μια περιοχή με ιδανικές εδαφοκλιματικές συνθήκες, καλλιεργείται η ελιά σε υψόμετρο 280 μέτρων και σε απόσταση 15 χλμ. από τον Κορινθιακό κόλπο. Τα ελαιόδεντρά της οικογένειας Δήμα, παράγουν ελιές τύπου (ποικιλίας) «Μανάκι» σε ποσοστό 70% με το υπόλοιπο 30% να αποτελείται από ψιλοελιά τύπου (ποικιλιών) «Κορωνέϊκη» και «Πατρινιά». Εκτός από τα ελαιόδεντρα, η οικογένεια Δήμα έχει επεκταθεί και στην καλλιέργεια αμπελιών και συκιών. Οι αμπελώνες παράγουν σταφύλια των ποικιλιών “Σουλτανίνα” και μαύρο σταφύλι “Αττική”. Το 2000 τα κτήματα Δήμα εντάσσονται στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων και από το 2013 οι μέθοδοι καλλιέργειας βασίζονται στις αρχές της βιοδυναμικής, προσφέροντας ποιοτικά και αγνά προϊόντα.
   Όλες οι καλλιέργειες έχουν βάση τον κοινοτικό κανονισμό Καν ΕΚ 834/2007 της βιολογικής γεωργίας, όπου απαγορεύεται η χρήση χημικών λιπασμάτων και τοξικών φυτοφαρμάκων και εποπτεύεται από γεωπόνο του Ελληνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων “ΔΗΟ” (www.dionet.gr), ο οποίος εξετάζει και πιστοποιεί το τελικό προϊόν.

   Είναι πιστοποιημένο DEMETER

   Π076

   Χαρακτηριστικά

   Χωρητικότητα ml
   5 L

   Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

   Δεν υπάρχουν reviews αυτήν την στιγμή

   Γράψτε ένα review

   Ελαιόλαδο Βιολογικό Έξτρα Παρθένο (Demeter) Δήμα 5L

   Ποικιλιές Ελιάς: Μανάκι και Κορωνέϊκη

   Παραγωγή: Ελεγχόμενη ποσότητα

   Συγκομιδή: Από τον Οκτώβριο  μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 

   Οξύτητα: Μέγιστη οξύτητα 0,3%

   Χρώμα: Χρυσοπράσινο

   Γεύση: Έντονα φρουτώδης, εξισορροπημένη & ευχάριστη γεύση

   Γράψτε ένα review

   Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

   2 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: